ÖSSZETEVŐK:
65% csirke, 20% angolna, 15% lazac ( 65% izomhús: csirkehús, lazac, angolna; 20% szervhús: csirke gyomor, csirke szív, csirkemáj; 15% csont: csontos csirke )

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 15,5%, Nyerszsír 17,2%, Nyersrost 0,6%
Nyershamu 3,0%, Kalcium 0,8%, Foszfor 0,5%, Nedvesség 64,3%.
ENERGIATARTALOM:
217 kCal/ 100 gramm
FAGYASZTÁS UTÁNI TERMÉSZETES VITAMINTARTALOM:
- A-vitamin: 21606 NE/kg
- D3-vitamin: <100 NE/kg
- B1-vitamin: 1,4 mg/kg
- B2-vitamin: 5,3 mg/kg
- B3-vitamin: 96 mg/kg
- B5-vitamin: 31 mg/kg
- B6-vitamin : 4,8 mg/kg
- B11-vitamin: 1211 µg/kg
- B12-vitamin: <5 µg/kg.
- Omega 3: 42 g/kg
- Omega 6: 171 g/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként. A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!
