A hiedelmekkel ellentétben a csirkehús az egyik legkiválóbb fehérjeforrás kedvencünk számára:
- A csirke kiváló minőségű fehérjeforrás az összes esszenciális aminosavval, amelyekre szükség van az optimális egészség megőrzésé
- A kutyáknak rövidebb az emésztőrendszerük, mint az embereké, ezért könnyen emészthető táplálékra van szükségük, a csirkehús pedig ilyen!
- Számos alapvető tápanyagot tartalmaz, mint a B6, B3 és B12 vitamin, mely elősegíti az energiatermelést és az egészséges anyagcseré A vas, a cink és a szelén, létfontosságúak az erős csontozat, az immunitás és az egészséges szőrzet kialakulásában.
- A csirke sovány fehérje, mely segíthet az optimális testsúly megőrzésében, így elkerülhetőek az olyan rendellenességek, mint a szív- és légúti problémák, a cukorbetegség stb., amelyek az elhízással járnak.
- A csirke glükózamint tartalmaz, amely ízületet támogató tulajdonságairól ismert vegyület.
- Természetes Omega6 zsírsav forrás, mely hozzájárul az egészséges bőr és szőr állapotának fenntartásához
ÖSSZETEVŐK:
100% csirke ( 65% izomhús; 20% szervhús: csirkeszív, csirkemáj; 15% csont: csontos csirke )

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 14,9%, nyers zsír 15,6%, nyersrost 0,4%, nyershamu 2,4%, kalcium 0,6%, foszfor 0,4%, nedvesség 66,2%.
ENERGIATARTALOM:
200 kCal/ 100 gramm
FAGYASZTÁS UTÁNI TERMÉSZETES VITAMINTARTALOM:
- A-vitamin: 22168 NE/kg
- D3-vitamin: 829 NE/kg
- B1-vitamin: 3,0 mg/kg
- B2-vitamin: 1,8 mg/kg
- B3-vitamin: 94 mg/kg
- B5-vitamin: 35 mg/kg
- B6-vitamin: 6,2 mg/kg
- B11-vitamin: 1638 µg/kg
- B12-vitamin: 15,7 µg/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként. A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!
