ÖSSZETEVŐK:
60% marha, 40% csirke (70% izomhús: csirkehús, marhahús, marhaszív;
20% szervhús : marhapacal, marhavese, marhatüdő, marha lép, marhamáj; 10% csont: csontos csirke )
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 15,2%, Nyerszsír 15,8%, Nyersrost 2,6%, Nyershamu 2,1%
Kalcium 0,4%, Foszfor 0,3%, Nedvesség 67,5%.
ENERGIATARTALOM:
203 kCal/ 100 gramm
FAGYASZTÁS UTÁNI TERMÉSZETES VITAMINTARTALOM:
- A-vitamin: 1935 NE/kg
- D3-vitamin: 801 NE/kg
- B1-vitamin: 2,9 mg/kg
- B2-vitamin: 7,1 mg/kg
- B3-vitamin: 103 mg /kg
- B5-vitamin: <10 mg/kg
- B6-vitamin : 3,7 mg/kg
- B11-vitamin: 1850 µg/kg
- B12-vitamin: 69,3 µg/kg
Adagolás: naponta 40-50 gramm testtömegkilogrammonként, életkortól függően 2-4 étkezésre osztva.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!
