ÖSSZETEVŐK:
60% marha, 40% kacsa ( 65% izomhús: kacsahús, marhahús, marhaszív; 20% szervhús: marhamáj, marha lép, marhavese, marhatüdő, marhapacal, kacsaszív, kacsa vese; 15% csont: csontos kacsa )
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 14,2%, Nyerszsír 14,7%, Nyersrost 1,1%, Nyershamu 1,9%, Kalcium 0,4%, Foszfor 0,3%, Nedvesség 68%.
ENERGIATARTALOM:
189 kCal/ 100 gramm
FAGYASZTÁS UTÁNI TERMÉSZETES VITAMINTARTALOM:
- A-vitamin: 53779 NE/kg
- D3-vitamin: 1200 NE/kg
- B1-vitamin: 2,0 mg/kg
- B2-vitamin: 8,5 mg/kg
- B3-vitamin: 84 mg/kg
- B5-vitamin: 27 mg/kg
- B6-vitamin: 4,4 mg/kg
- B11-vitamin: 1445 µg/kg
- B12-vitamin: 157,7 µg/kg
Adagolás: naponta 40-50 gramm testtömegkilogrammonként, életkortól függően 2-4 étkezésre osztva.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!
